Like a shaken Coke.


Ett rätt bra tag sedan sist. Men dagarna avlöser varandra i en minst sagt snabb takt. Skola, blandas med jobb som blir till plugg som sedan leder till städning och sedan måste man sova. Tankar virrar runt hej vilt och jag kan inte hejda dem. Om jag tänkte hälften så lite som jag gör skulle jag haft dubbelt så mycket energi. Kort och gott längtar jag till lovet som är inom räckhåll. Nästan så man snuddar. Kvar är bara en vecka. Två prov och en uppsats. En uppsats som jag för övrigt ägnat si så där fem timmar åt idag, men resultatet blev att den är så gott som klar. Och jag är faktiskt riktigt nöjd. För en gång skull flöt det. Nu ska jag sträcka på mig och släppa tankarna fria i någon timme. Kanske slå en pling till vännen min som jag känner att jag saknar något väldigt mycket just nu. Sedan tror jag det fanns en chokladpåse nere. Varför inte unna sig, jag har ju faktiskt skött mig idag.

Like it.

En händelsefull vecka har jag lämnat bakom mig. Framför mig väntar tuffa veckor inför påsklovet med inlämningar, prov, födelsedagskalas, jobb. Samtidigt vill jag hinna träna. GAAH!

Djupa andetag så brukar det lösa sig. Det fixar sig och gör det inte det så tar vi hand om det då. Let it go.

Är du säker på...

Jag har haft en sådan där pluggdag idag. Vaknade ovanligt tidigt och i stora drag (självklart med en hel del pauser) har jag pluggat hela dagen. Känns rätt skönt nu däremot när man inser att morgondagens läxhög är dramatiskt mycket mindre.

Något som känns mindre bra är att jag åkt på en förkylning. Jag som vill kunna träna (!!) till veckan. Får hoppas det går över illa kvickt...

Om drygt en halvtimme blir det melodifestival. Jag har fått dille på denna låt och sitter för tillfället och gungar med till just dessa toner.


My book case?
RSS 2.0