Grattis!


Asså att få körkort va en helgrymme känsla, bättre än att fylla 18, 1000 gånger bättre! Så klicka här och säg GRATTIS för den starkaste stjärnan på himlen kan numer även hon köra bil! Fy tusan vilken bra dag!


svammel från en vårglad tjej

Det bara går så fort att jag inte riktigt vet om jag hänger med på noterna riktigt. Lite som när man skulle spela dragspel när man var liten och läraren börja och helt plötsligt va låten slut fastän man själv bara kommit halvvägs. Fast egentligen känns det rätt bra att ha noll koll. Sådär galet och fritt. Sådär så att det känns i hela kroppen att man lever. Så känns det nu. Och det borde det egentligen inte göra, för Mars månad bjuder på jobb varenda helg och typ 7 skoluppgifter. Men det ä ju ändå ett tecken på att det ä rätt fint. Jag tror våren är min årstid helt enkelt.

Back to work...


sommarminnenVarberg - Sommaren 2011


Kyss MigKyss Mig med Axel Algmark har satt dagens humör. Imorgon börjar visserligen skolan men helgen har varit så fruktansvärt fin att det börjar göra lite ont i käkarna. Jag somna vid 4 inatt efter att dansat mig virrig, upplevt nära-döden-känslor genom kappkörning, lyssnat på dansband på en öde rastplats och lärt känna en hel bunt nya människor. Vi toppade med en inbjudan till 20-årskalas på en bygdegård i närheten nästa helg. Det kommer bli så jäddra fint. Jag lever. Tack för det.


längtan efter första blommanSnön droppar från taken. Solskyddet är nerfällt. Vår?


RSS 2.0