Kan själv!

 
 
 
 
Efter dryga två år tog jag äntligen tag i mig själv och sydde upp den där second-hand inköpta klänningen, vilket jag tror resulterade i en ny favorit. Allt till tonerna av det bästa <3
 

men så kom då

 
Klockan halv tolv på kvällen, på väg hem från en kväll med vänner. Första snön som faller och advent som med tomteparad och julbord, mer än gärna får komma.
 
 
 
 

Före / Efter

 

 
 
      Sjukt avanserat.....
 
 

På hemmaplan är planen

 
De pratar om landsbygden på radion. För ovanligheternas skull. Och frågan de ställer sig är varför ungdomarna flyttar därifrån. Idioter är min första tanke. Inser de inte vad de missar? Tills det slår mig att jag bara för en timme sedan fixade ett studentrum 30 mil bort. Om mindre än två månader är jag också en av dem som flyttar. Den största skillnaden är väl kanske att jag med hela mitt hjärta vet att det inte kommer vara ett farväl, utan bara på återseende. För redan nu saknar jag vägen som smutsar ner den nytvättade bilen. Den obefintliga kollektivtrafiken. Och människorna som snackar gödselplattor och traktormotorer. Men att få sakna kan vara bra det med. För trots att jag är en inbiten dalslänning så blir man lätt hemmablind. Förhoppningsvis är det botat om ett år.
 

Knäck

 
 

För första gången i mitt liv gjorde jag knäck. Och det gick över förväntan. Så bra att det bara finns ett fåtal kvar.
 

Rosenbröd!

 
 
 
Jag har bakat. Rosenbröd. Kanske till största del bestående av russin, solros- och linfrön, men va tusan. Guldkant på vardagen!
 

Småfix

 
 
 

på gatan där jag bor

 
 
 
 
 

RSS 2.0