trivselfaktorn är hög

Lovet är så gott som slut. Men jag har hunnit träffa männsikor man inte träffar så ofta längre vilket ju är ett stort plus i kanten, att jag hunnit träffa dem alltså! En resa till Göteborg och lite nya vårkläder har jag också hunnit med. Men där var det stopp. Nu väntar ytterligare en tripp till storstaden, sedan jobb i helgen och ja, sen kör vi igång med skola igen. tjoho vad jag längtar......


Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Jag tog med kameran och följde med mamma till stan. Visserligen höll jag på att frysa tårna av mig, men jag lyckades ju i alla fall knäppa några bilder.


Día de San ValentínMin Alla Hjärtans Dag såg ut så här! Vem behöver en pojke när man har så här fina vänner kombinerat med tända ljus, våfflor, varm choklad och som ett avslut på dagen - teater. Åh, vad jag tycker om dem!!


stycke trygghet

Jag tycker om saker som man har haft ett tag som liksom betyder något fast man inte kan förklara hur eller vad riktigt. Det är som ett stycke trygghet runt halsen. Som man kan dra handen över och veta att det finns där och kommer göra så.

dancing in the...Så här såg det ut förra helgen. Bowling med fina vänner är ju aldrig fel liksom. Något som däremot är fel är att man ska behöva tillbringa hela helgen till en hög skoluppgifter. Dessutom är det snö och kallt ute. Det är också fel. Hel-fel.

Ey, det var ett tag sedan. Hej.Det var ett tag sedan.

Jag har fyllt 17 år. Firat en nyår som blev väldigt fin. Köpt en premunation på Elle (åh, vad jag gillar Elle och den vardagslyx det innebär att hitta den i postlådan). Jag har jobbat extra som simlärare. Umgåtts med fina vänner i skolan. Firat en artonåring. Dansat till dansband. Bokat en buggkurs. Gått. Jobbat. Sett på Sex And The City. Lyssnat på Daniel Adams Ray. Träffat gamla gäng. Skrattat. Gråtit. Insett hur bra livet är, men hur fort det kan rubbas och att man verkligen borde säga till alla man älskar att man just gör det. Funderat om man skulle bli hockeyfru, jag är rätt bra på att hejja på folk med en hockeyklubba i handen. Frusit tårna av mig. Blivit så arg att jag bara gick. 

Ja, lite så där har min senaste tid sett ut. En bra början på det där året som överraskat nog ska bli det bästa!!!


RSS 2.0