Jag lät fingrarna skriva.

Har pysslat med mitt rum idag också. Och jag måste säga att det börjar arta sig. Lite plockande och städande så är jag nöjd. En blandning mellan lantliga gamla möbler och moderna ting fick det bli.

En gammal sliten stol fick till exempel agera nattduksbord. Plockade också fram pappas gamla klocka som man får dra upp och som i skrivandes stund står och tickar och ger ifrån sig ett oerhört irriterande ljud. Men vad gör man inte för att det ska se bra ut? Knäpper några bilder när kameran kommer tillbaka och visar.

Innan dess blir det nyår. Några vänner kommer hem och det blir middag. Ska för en gångs skull vara duktig och laga trerätters. Och om ni har några roliga lekar man kan leka innan tolvslaget får ni gärna tipsa. Annars får det väl bli snöänglar eller något annat kallt. Tills vidare, ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Jakob Andersson

Svar: Ja, det ska bli otroligt roligt. Man söker jobb precis som i Sverige, antingen genom/via Norska arbetsförmedlingens hemsida, eller så går man runt och presenterar sig. Eller tar hjälp utav någon bemanningsfirma. :)



Jag har inget jobb just nu, utan enbart fixat boendet. Med jobb brukar alltid lösa sig, finns alltid någonting man kan göra. :)

2009-12-29 @ 21:51:12
URL: http://detvarmindag.blogg.se/
Postat av: madde

hahah så brukar jag också göra, underklädsgarderoben var ett tag mitt databord. Funkar det också ;D

kram

2009-12-29 @ 21:52:14
URL: http://photomax.blogg.se/
Postat av: modemix

GOTT NYTT ÅÅÅÅÅR! passar på att önska det nu ca 24 timmar i förväg för vem sitter vid datorn vid tolvslaget på självaste nyårsafton? svar: ingen! så jag hoppas att du får en jätte trevlig nyårsafton och ett sk*t bra 2010!

2009-12-30 @ 23:53:31
URL: http://modemix.blogg.se/
Postat av: Sara

ditt rum var jättefint! och kvällen mycket trevlig :D

tack själv för alla skratt. och självklart döljer jag inget för dej ;) stumpan! <3

2010-01-01 @ 21:22:48
URL: http://baraensekund.blogg.se/
Postat av: Ebba

gott nytt år! :)

2010-01-01 @ 23:05:08
URL: http://ebba.devote.se

Kommentera inlägget här:
- Snälla, skit i reklamen. Den publiceras ändå inte.
- Jag fotar med en Nikon D90.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg? :

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0