Jag lät fingrarna skriva.

Har pysslat med mitt rum idag också. Och jag måste säga att det börjar arta sig. Lite plockande och städande så är jag nöjd. En blandning mellan lantliga gamla möbler och moderna ting fick det bli.

En gammal sliten stol fick till exempel agera nattduksbord. Plockade också fram pappas gamla klocka som man får dra upp och som i skrivandes stund står och tickar och ger ifrån sig ett oerhört irriterande ljud. Men vad gör man inte för att det ska se bra ut? Knäpper några bilder när kameran kommer tillbaka och visar.

Innan dess blir det nyår. Några vänner kommer hem och det blir middag. Ska för en gångs skull vara duktig och laga trerätters. Och om ni har några roliga lekar man kan leka innan tolvslaget får ni gärna tipsa. Annars får det väl bli snöänglar eller något annat kallt. Tills vidare, ha det bra!

Avbrott i trafiken.

När man som mig bor mitt ute i skogen innebär det att man har strömavbrott lite titt som tätt nu när det snöar hela tiden. Resultatet blir att man fryser rumpan av sig och får gå med dubbla byxor och två par raggsockar. Samt att man blir halvt rökförgiftad när man för att kunna läsa tänder en marshall.

Min kamera är fortfarande på lagning så gamla bilder som påminner om värme från Barcelona-resan.


Förtrollad av förtrollad.
Strömavbrott, lite smått pysslande i mitt allmänt stökiga rum, promenad, printat ut en sida med fina ord samt läst ut en bok är vad jag har åstadkommit idag. Imorgon ska jag försöka fynda på rean och på kvällen blir det till att träffa gamla gänget. Ser ut att bli en bra dag.

blandade känslor.
Juldagen är en dag som jag smått hatar men som jag samtidigt gillar. Det är dagen då julen känns som om den är över, men det är samtidigt dagen då julen känns mer aktuellt än någonsin.

A pain in my head.


Ett stycke sånt här stativ fick jag när jag fyllde år för knappt en vecka sedan. Har däremot inte hunnit passa på att testa det än eftersom min dumma kamera fortfarande är på lagning. Dessutom har mina julkänslor fortfarande inte infunnit sig så jag håller på att tvinga fram dem med skumtomtar, jumust och pepparkakor.

Snö och julafton inom en snar framtid!!?

Hur många år sedan var det som det var snö på julafton? I år ser det i alla fall ut att bli så. Ändå så har mina julkänslor som var så starka för en vecka sedan försvunnit! Får sätta mig med glögg och pepparkakor, sätta på jullåtar och levande ljus ikväll antar jag så kanske de hinner infinna sig igen innan jag vaknar imorgon.Saker man kan göra när man har tråkigt.

- Plocka isär insekter.
- Beställa en cheeseburgare utan ost.
- Slicka i armhålan på närmaste person och skyll på någon annan.
- Sjung en visa i en full hiss.
- Ställ dig utanför ett kontor med ett anteckningsblock och anteckna allt vad de som arbetar gör.
- Skriv av alla böcker du har hemma på datorn.
- Rita av mönstret på ditt finger.

Hihi, vem har en vettig anledning till att ha tråkigt?
(mer roliga tips här och här)

...ensamvarg i skogen...

Sitter hemma hos Sara. Skrivit högst seriösa låtar och klinkat på en svart gitarr. Tror jag håller på att bli en grym liten gitarr spelare (eller inte)...Foto: Sara (klick)

Ny design.

Har fixat och donat lite och är för tillfället i stort sett helt nöjd med designen. Om det ser ut som vanligt eller allmänt rörigt så klicka på uppdatera-knappen

Om jag hade pengar...


Kläder från HM och Lindex som jag mer än gärna skulle tacka ja till.


Saker man inte vill ska inträffa.

Min lilla bebis, min kamera är inne på reparation för objektivet var oerhört segt. Två till tre veckor (!!!) blev svaret på när jag får tillbaka den. Känns oerhört surt med tanke på att det är fin-fint vinterväder där ute, det är jul och dessutom har jag lov vilket innebär att man kan fota i dagsljus.
Usch - riktigt deprimerande faktiskt. Och ska jag vara ärlig så fällde jag faktiskt en liten (stooooor) tår när jag insåg vad jag kommer missa... att man aldrig kan ha lite flyt...

Får be Sara snällt om att få låna hennes när vi träffas. Bara så du vet Saris...

19 December.Lite så här har min dag sett ut. Inte helt fel.

You see a candle, and the ligth is incredible.

Så var man ett år äldre. Några klädesplagg rikare och magen lite rundare. Jag älskar födelsedagar!!!
Ikväll kommer släkten och sedan väntar ett långt jullov. Dessutom ser det ut att bli en vit och kall jul i år. Tjugo minusgrader och 20 centimeter snö. Jag tror jag är en vintermänniska (och en idiot)!

Idag, imorgon, en annan dag.

Idag slutade jag skolan.
Idag tillbringade jag eftermiddagen tillsammans med två av mina finaste vänner.
Idag kom jag hem till skogen och familjen för at tstanna i två veckor.
Idag öppnade jag ett brev som var väldans fint.
Imorgon är en annan dag.
Imorgon är inte vilken dag som helst. Det är min födelsedag!
Imorgon ska släkten komma hit för att fira lilla mig.
Imorgon ska jag plocka fram kameran och fota.
Imorgon kommer ni har bilder att titta på här på bloggen.
Imorgon är en dag jag längtar till.

Julmust, julsnö och allmänt mycket jul.

Jul vart man än tittar känns det som. Igår till exempel hade vi pepparkaks-bygge tävling här på skolan. Idag är det julbord. Imorgon är det julavslutning. Och än är det en vecka kvar till jul. Men nu är den bästa tiden tror jag. Längtan och känslan. Doften utav pepparkakor som fyller korridoren. Mmm...
Sedan att alla inlämningsuppgifter är klara och inlämnade gör ju saken bara ännu bättre. Till det här inlägget skulle det ju sitta väldigt bra med en julbild också, men sorry. Någon sådan har jag inte än. Men snart - det är ju strax jul...

Jag är så arg.
Jag är så arg så jag tror jag spricker snart. Skriker så min hals skär och ger blickar som inte bara mördar utan begraver också. Ser det mesta utan nyanseringar, det mesta i svart och vitt. GAAAAAAAAAAAH!

följ mig.

Följ min blogg med bloglovin


Pictures from my mind.
Jag vill ha en riktig jul.

Sitter och skakar rumpan till jullåtar av Fronda och Dogge Doggelito. Borde egentligen skriva på en religionsuppsats, men vem har lust med det när man kan sjunga ut sina julkänslor!?

Nu är det bara en vecka kvar tills skolan slutar och jag blir ett år äldre. En vecka som jag känner på mig kommer bli grymt bra, för så vitt jag vet kommer varenda eftermiddag vara läxfri och frågan jag ställer är om det kan bli så mycket bättre med dessa förutsättningar?

Igår var det skolfest och tre ord - bra vänner, dålig musik och dans. För vem har sagt att man inte kan dansa till riktig dålig musik? Och visst, ibland kanske allt inte blir som man innerst inne vill, men varför sörja när det kommer nya chanser, dagar och snart ett helt nytt fräscht år. Och nya tag är vad jag ska ge min uppsats nu.

Jisses vad glad jag är.

Släng iväg en liten röst.

Jag hade turen i medvind och kom med bland en utav finalisterna i den där tävlingen jag skrev om. Och eftersom turen var på min sida så vill jag ju att den inte ska överge mig riktigt än. Just därför måste jag ju be er att gå in här och rösta på min bild. Tackar.

Tomtar, troll och allmänt glad.Lite slumpvis utvalda bilder från en lördag som denna som har ägnats åt Ekonomi och att besöka den årliga tomteparaden. När tomtarna kommer till stan och tårna förfryser, då vet man att det snart är jul. Gillart!
Om en halvtimme ska jag åka och mysa så mycket jag bara kan med det gamla "gänget" och imorgon ska jag på fotokurs med Sara. En väldans bra helg med andra ord!

tävling - höstbild.


Jag har visst lagt in den här bilden förut, men så kom jag av en slump in på en flickas blogg där man kunde tävla med en höstbild. Så det är vad jag tänker göra. Med den här bilden. Tävlingen hittar ni här.

Jag hatar.


Jag hatar att man aldrig kan få lite om man vill. Lite som man önskar.
Ogillar att hur hårt man än håller tummarna så blir besvikelsen bara större.
Blir så arg när man inser hur fånig man är som hoppas så mycket.
Stör mig på när jag ler utan anledning.
Jag hatar att jag alltid tror det bästa. Hatar att jag alltid är så naiv.


kyla - vinter - december- frost -


Utanför fönstret är träden vita utav frost och går man ut fryser fingrarna av en om man inte har vantar. Man kanske borde klaga och längta efter sommarn, men jag tycker det är så fint när träden är vita och det ryker när man andas. Ordet frost är också rätt fint när man tänker efter. Men sen så är jag ju ett litet vinterbarn...

nu - fotolektion

Barca.För fem veckor sedan befann jag mig i Spanien, i Barcelona. Vill tillbaka en gång i framtiden. SKA tillbaka.

I ett hörn av världen.

Långt där framme i ett hörn står en vän och väntar.
Långt där borta i världens ände står en vän och väntar.
Hur snabbt tiden än går, hur lång tid som än slår.
Långt där framme i ett hörn står en vän och väntar.

Ser ljuset.


RSS 2.0