Alla ni. Alla vi. Alla lika mycket värda.

Som att vara tillbaka till högstadiet där killarna är as och du är lite mindre värd.

Alla pojkar med för långa ben. Alla mammas flickor med fel åsikter. Alla barn utan vänner. Alla killar utan flickvän. Alla tjejer utan självkänsla. Alla pojkar med för hög röst. Alla flickor med för små bröst. Alla ungdomar som hatar livet. Alla barn som tas för givet. Alla pojkar som går in i dörrar. Alla flickor som tycker folk är elaka. Alla ungdomar som inte förstår sig på sina vänner. Alla barn som inte har några vänner. Alla människor som inte passar in. Alla killar som inte har råd. Alla tjejer som inte vill. Alla barn som gråter sig till sömns. Alla flickor som är för pryda. Alla pojkar som är för blyga. Alla flickor som tycker folk gör fel. Alla pojkar som säger till.

Alla ni. Alla vi. Alla lika mycket värda.

Samhällets normer formar oss till de vi är, men de som skiljer sig från mängden det är de som egentligen finast är. För det är de som står emot. Samhällets förtryck och ont.

För all del tror dig inte förmer än mig. I slutändan kommer alla vinna över dig.

Som att vara tillbaka i högstadiet där killarna är as och du är lite mindre värd. När man ignoreras på frågan och svaret uteblir. Sanningen kom ikapp bilen rulla hem.

Alla ni. Alla vi. Alla lika mycket värda.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Sjukt bra.

2012-04-16 @ 21:23:09
URL: http://pulsensfrekvens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
- Snälla, skit i reklamen. Den publiceras ändå inte.
- Jag fotar med en Nikon D90.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg? :

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0